Træk et englekort – Lær at trække englekort for dig selv og andre

Der er mange måder at trække et englekort på og det gælder om at finde den metode der passer til dig. Det kræver en del øvelse, før man opnår en følelse af at være 100% sikker. Herunder har jeg skrevet nogle forslag til dig som er uøvet i englekortene og endnu ikke har fået skabt en metode som du stoler på.

Rens englekortene

Start læsningen med at rense kortene fx ved at banke let på dem tre gange, mens du forestiller dig, at alt det energi der måtte være opladet i dem slås ud. Når du bliver øvet, vil du kunne mærke, hvornår dine kort har suget forkert energi til sig og trænger til at blive renset.
Et tydeligt tegn på at kortene skal renses er, når de giver svar der er helt ude i skoven i forhold til dit spørgsmål.

Nogle eksempler på hvordan du kan trække et englekort

  • Bed om at 3 er magisk for dig og formuler derefter dit spørgsmål. Bland kortene på din foretrukne måde tre gange, hvorefter du tager nummer tre kort fra toppen.
  • Bland kortene så længe du er om at stille dit spørgsmål og træk derefter det øverste kort.
  • Spred kortene ud på bordet (ligesom du ville spille “Fisk) og se efter det kort der skiller sig ud.
  • Eller gør som jeg. Bland mens du siger spørgsmålet højt, formuleret som en bøn. Spred kortene ud og mærk så efter hvilket kort der har særlig varm energi. Tag et ekstra kort og dobbelttjek om det først valgte er markant stærkere i sin udstråling.
    Min metode giver nogen gange flere kort der vil trækkes – det er derfor jeg tilbyder svar på ét spørgsmål, men ikke siger at jeg trækker ét kort.

Uanset hvilken metode du bruger, skal du tage kort der hopper helt eller delvist ud under blandingen og inkluderer dem i din tydning, sammen med det kort du trækker.

Hvilken metode der virker for dig, kan afhænge af din personlighed og ikke bare hvor du er i din spiritualitet. Er du fx mest visuel, mest følsom, mest magisk eller mest tilhænger af orden?

Flere fif: Hvordan bruger man englekort?

Nogen vil opleve, at det er lettere at mærke kortenes energi med den ikke dominerende hånd (altså venstre hvis du er højrehåndet).

Nogen vil have glæde af, at sprede kortene ud i en vifte og holde dem ind til hjertet, inden de går i gang med en læsning. Det øger tilknytningen til kortene.

Det er nærmest en religion om man vil lade andre røre sine kort. Personligt er jeg meget knyttet til dem, men har nemt ved at rense dem. Derfor kan jeg godt få det lidt ømt hvis nogen røre mine kort, men jeg kommer også nemt over det 🙂

Jeg oplever at blive mere knyttet til mine kort, når jeg øver mig i psykometri med dem – altså prøver at forudsige hvad farver eller motiv kortet rummer. Dette gør jeg fx ved at min kæreste trækker et kort som han kikker på, mens jeg ikke fysisk kan se det. Eller ved at trække et kort og sætte bagsiden op mod mit tredje øje.

Få lagt englekort billigt

Vidste du, at du kan få trukket englekort professionelt af mig, for bare 50,-?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top