Træk et englekort

Et englekort træk dagligt eller ugentligt kan være en rigtig god måde at komme i gang med englekortene på, og blive fortrolig med dem.

Her på siden lærer du om englekort gratis.

Dagens Englekort

At trække et englekort dagligt, kan være en rigtig god måde at understøtte sin egen udvikling og bevidsthed om retning i livet. Du kan sagtens gøre det med fysiske kort, men kan selvfølgelig også vælge at bruge fx tarotkort du finder online.

Inden du trækker dit kort for dagen, skal du blande kortene mens du fokuserer på dit spørgsmål. Spørgsmålet kan fx lyde: Hvad skal jeg være særligt opmærksom på i dag? Eller bare: Hvilket budskab har I til mig i dag?

Du kan få et nemt resultat på dit daglige englekort træk, hvis du vælger kort med tekst. Teksten er som regel nemmere for en nybegynder, da den kræver mindre analyse. De fleste Doreen Virtue englekort har tekst.


Det sværeste ved englekort er at man skal tolke på de kort man trækker. Det forholder sig dog sådan, at man ved at bruge sine kort ofte, får et forhold til dem. Du kan vælge at læse i guidebøger for at få betydningen af kortet, men du kan også blot brug din intuition (i form af de tanker og ord du får “ind” eller helt fysisk læser). Med tiden vil du kunne opbygge dine egne meninger med hvert enkelt kort, som er sande for dig.
Kortene er nemlig ikke magiske i sig selv. De er blot redskaber til forbindelse med din egen spiritualitet og med hjælpere i den åndelige verden.

Faktisk kan man, når man er øvet, benytte et hvilket som helst sæt kort til denne type læsning. Fx almindelige spillekort eller andre kort til leg. Husk blot at rense kortene før brug.


Hvis du gerne vil blive god til englekort, kan du klikke over på kursus i englekort

Ugens Englekort

På samme måde som man kan trække et enkelt kort for sin dag, kan man også trække et for ugen. Man spørger ind til fx:

  • Hvordan bliver den næste uge i forhold til … ?
  • Hvad skal jeg fokuserer på den kommende uge?
  • På hvilken måde kan den kommende uge bringe mig tættere på … ?
Scroll to Top