Sådan lukker du dig ned spirituelt

At lukke sig ned efter fx healing eller clairvoyance, er en vigtig del af at passe på sig selv.

Hvad sker hvis man er åben overfor energier?

Når man er åben spirituelt, vil man modtage beskeder i en uendelighed. Man vil kunne mærke andres følelser, og man kan ende med at have svært ved at mærke sig selv. Derfor er det vigtigt at man hver gang man har mediteret sig åben, sørger for at lukke sig ned igen.

Når man går rundt og er åben, kan man udvikle store psykiske eller fysiske problemer. Mange såkaldt spirituelle mennesker, har store psykiske problemer, eller lider af sygdomme som migræne. Min påstand er, at det skyldes at de ikke lukker ned. Vi lever på jorden og skal leve som mennesker. Der er en årsag til at vi ikke kan forklare de spirituelle energier, det skal ikke være det primære i dette liv.

Man kan også have svært ved at differentiere sig fra fx sin partner, når man er for åben. Man kan mærke hinanden og det kan føles meget romantisk. At man ikke kan lukke helt ned for sine nærmeste er dog meget normalt. Derfor er det vigtigt, at man arbejder med sine forhold. Forholdet skal være sundt (også til ens børn), når man har evnen til at lukke op (den kan trænes).

Hvordan lukker mig sig ned spirituelt?

Der er flere måder at gøre det på, min metode er nem og er en slags guidet meditation, som man nemt kan huske og bruge i løbet af dagen. Det eneste den kræver er lidt koncentration.

  1. Visualiser eller mærk dit kronechakra som et åbent hul, hvori der strømmer energi. Forestil dig, at dette hul vokser til igen, så huden stille og roligt vokser hen over hullet, og energien derved blokeres.
  2. Gå videre til pandechakraet, og lav samme visuelle eller følelsesmæssige øvelse. Din hud vokser hen over chakraet, så det lukker for energien.
  3. Fortsæt ned igennem alle charakerne på samme måde og slut af med jordchakraet. Hvis du er typen der har svært ved at bevare jordforbindelsen, kan du slutte af med at visualiere en navlestreng ned til jordens indre, og undlade at lukke helt af.
    Læs om chakraerne her: Gratis kursus i healing trin 3: Chakra healing

Når du har brugt denne øvelse igennem et godt stykke tid, vil du opdage at du kan gøre det meget hurtigt. Hvis du oplever ublancer i nogle chakraer, vil det også blive nemmere for dig, at åbne op for det specifikke chakra og arbejde bevidst med netop det.

Hvordan lukker man sig op spirituelt?

Det er en god ide at være meget bevidst om hvordan man skal gøre sig åben. På den måde bliver man også bedre til at lukke sig igen. At åbne sig op for det guddommelige er faktisk blot den omvendte øvelse af ovenstående. Start dog nedefra:

  1. Forestil dig at dit jordchakra åbner sig og visualiser energien rød i dette område.
  2. Gennemgå nu de andre chakraer. Du kan se farven der tilhører chakraerne i illustrationen herunder.
  3. Når du når kronechakraet (det øverste) er du klar til at formidle energi, lave clairvoyance eller hvad du nu arbejder med.

Husk at lukke ned, hver eneste gang!

Scroll to Top