Manifestering af liv i stedet for penge

Frigør dig fra “pengetyraniet”

Obs. Denne tekst kan også inspirere til manifestering af andet end ting og penge. Kærlighed, sundhed og lykke fx.
For det første er det godt at forstå, at penge bare er digitale tal, papir med tryk på og støbt metal. Det vigtige er hvad vi ønsker at bruge dem til eller hvorfor vi vil have dem.

Jeg oplever at penge i fysisk form har en hæslig energi og har helst ingen på mig. Derimod forestiller jeg mig altid, at når jeg betaler store beløb med mit dankort, så bliver de i virkeligheden sat ind på min konto. Blip – det er bare tal bilder jeg mig selv ind.
På den måde ærgrer jeg mig ikke over at bruge penge og det med penge handler rigtig meget om følelser. Ærgrelsen kommer til at fylde negativt i livet og tiltrækker flere følelser af ængstelse over penge.
Jeg er meget modstander af brug/smid-væk mentaliteten og anskaffer mig derfor ikke bunker af ligegyldige ting, men mærker efter hvad jeg har brug for og ønsker det så – gerne i form af genbrug. Så nej, jeg har heller ikke noget kæmpe forbrug, hvilket selvfølgelig gør mit liv lettere.

Om at tiltrække det vi ønsker

De færreste ved nok, at det kan lade sig gøre at tiltrække det man ønsker og har behov for. Ellers gjorde vi det alle. Jeg tror på, at det kræver man har noget på “karmakontoen”, for jo mere man giver, jo mere modtager man. Jeg ønsker på ingen måde at være nedladende overfor dem der har det svært, men jeg har altså oplevet dette på egen krop i efterhånden mange år.
Forleden ønskede jeg fx en bog og to dage senere var den i en Facebookgruppe, til nøjagtigt den pris jeg havde ønsket.
Jo mere præcis jeg er i forhold til hvad jeg ønsker, jo hurtigere og lettere tiltrækker jeg det.
I går prøvede jeg at gøre det for min kæreste, der om muligt hader shopping endnu mere end jeg, og vi fandt forholdsvist nemt et par pæne sko i størrelse “kæmpe”, til en pris han ville give.
Tidligere har jeg sammen med min den gang 12årige søn manifesteret vores bolig. Det er nok den vildeste oplevelse jeg har haft med denne “teknik”. Vi sagde højt til hinanden hvad vi havde brug for og to dage senere så jeg huset og 14 dage senere havde jeg købt det, til den pris kreditforeningen mente jeg kunne betale – Det var absolut ikke den pris det stod til.
Jeg har utallige eksempler fra mit eget liv – Det virker når det er noget jeg virkelig ønsker mig eller virkelig har brug for og på magisk vis, er pengene der til det.

Hvis man begynder at leve sådan, så er der altså frihed til at lave det man brænder for. At arbejde for at overleve ødelægger livet for mange og kan virkelig ikke anbefales. Mange vil sikkert skulle gøre sig fri fra idéer om hvad vi skal eje, for at være som vi er opdraget til af samfundet, før de kan leve som jeg beskriver her.
Men det er altså også sådan kortene ofte tilråder og jeg tror at dette kun kommer til mennesker, der kan rumme det.

Hvis du vil vide mere så kan jeg anbefale dig at læse bøger om manifestering eller loven om tiltrækning.
Du kan også få hjælp af englekortene ved at stille et spørgsmål, klik på knappen herunder.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top