Få navn og karakteristika på din skytsengel

Guide, vejleder, skytsengel. Kært barn har mange navne og det er ikke så vigtigt hvad vi kalder dem, blot kan det være en stor hjælp, at vide hvem man skal kalde på og henvende sig til.

Som navnene indikerer, er skytsengle og vejledere nogen der både passer på os og hjælper os på vej i livet. Det er moralske væsener der ønsker at støtte os i at være vores mest oprindelige, smukke og kærlige selv. Er livet svært, kan vi altid søge trøst hos vores vejleder og vide at vi får al den hjælp vi har brug for.

certified-angel-card-readercertificate

 

Metoden jeg benytter:

Ved at kombinere englekort med klarsyn, følelse og hørelse og via min egen vejleder, finder jeg navn og egenskaber hos din guide. Jeg plejer også at få nogle beskeder om, hvordan du nemmest vil kunne komme igennem til denne guide.

Jeg har udviklet en metode til at finde skytsengle/vejledere/guider, hvor jeg kombinerer clairvoyance med englekort og har min egen vejleder med i processen.

Det eneste jeg har brug for er at se et billede af dig, så skriv til mig via Facebook eller send en mail på info@jomfruane.dk

Jeg svarer indenfor to til tre hverdage.

Pris 150,- overført til mobile pay eller konto som oplyses ved henvendelse om køb.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top